Παρασκευή 6 Μαρτίου 2009

To Grand Theft Auto IV έρχεται στο PC


Η κυκλοφορία του δημοφιλούς τίτλου για υπολογιστές ορίστηκε στις 21 Νοεμβρίου και οι κάτοχοι PC ετοιμάζονται να κάνουν τις βόλτες τους στη Liberty City.
Η φήμη που κυκλοφόρησε πριν από μερικές ημέρες, λόγω της αναφοράς μιας GTA IV έκδοσης για PC στη λίστα με τα μελλοντικά releases του ESRB, είχε υπόσταση, παρ’ όλο που ο οργανισμός την απέσυρε μετά από μερικές ώρες.
Η Rockstar επιβεβαίωσε πριν από μερικές ώρες την κυκλοφορία του Grand Theft Auto IV σε PC, το οποίο θα κάνει την εμφάνισή του στην αγορά της Ευρώπης στις 21 Νοεμβρίου και σε αυτήν της Αμερικής τρεις ημέρες νωρίτερα. Το GTA IV κυκλοφόρησε για Xbox 360 και PlayStation 3 στις 29 Απριλίου και κατάφερε μέχρι σήμερα να πουλήσει 8,5 εκατομμύρια αντίτυπα.
Το GTA IV δημιουργήθηκε με βάση τους χάρτες της Liberty City

ΣΕΝΑΡΙΟ


Ο Niko Bellic φθάνει στη Liberty City,για να ζήσει το αμερικάνικο όνειρο ,δηλ.[την καλή ζωή] όπως ο ξάδελφός του ο Roman. Αθλητικά αυτοκίνητα, επαύλεις, χρήματα ο Roman ισχυρίζεται ότι τα έχει όλα αυτά. Αλλά δεν περνάει πολύ καιρός και ο Niko συνειδητοποιεί ότι ο Roman δεν ήταν αρκετά ειλικρινής για τη οικονομική κατάσταση του γιατί αποδεικνύεται ότι το αθλητικό αυτοκίνητο του ήταν ένα ταξί και η έπαυλη του ένα νοικιασμένο διαμέρισμα…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER: http://www.youtube.com/watch?v=gUtj4dL38r4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου